Razendsnel internet voor iedereen

Het snelste en betrouwbaarste internet van heel Het Groene Hart. Dat krijg je wanneer je kiest voor Fibety. Want bij Fibety is het internet maar liefst zes keer zo snel als bij de concurrent. En dat tegen een superscherpe prijs.

Voordelig internet

Door jarenlange ervaring in de telecombranche zijn wij te weten gekomen dat internet helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij streven er dan ook naar om internet zo voordelig mogelijk aan te bieden. Veel aanbieders leveren geen 1000Mbit-verbinding, de aanbieders die dit wel doen vragen direct de hoofdprijs. Dat is helemaal niet nodig. Daarom biedt Fibety internet waarmee je veel te snel kunt downloaden en uploaden, voor een veel te bescheiden tarief!

Alle diensten die in de nabije toekomst worden ontwikkeld gaan over het internet. Het is dan ook niet vreemd dat mensen willen internetten over een stabiele verbinding. Met internet van Fibety kun je gemakkelijk op meerdere apparaten films kijken, streamen in de hoogste kwaliteit, Skypen of gamen. Bovendien levert Fibety een symmetrische verbinding, wat betekent dat je ook supersnel kunt uploaden! Dus je foto’s, video’s of bestanden delen op het internet is zo gedaan. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Kabel (Docsis)

Bij internet via de kabel gebruiken we de kabel die van oudsher bedoeld is voor de televisie. Tegenwoordig kan bellen en internetten ook via deze aansluiting tot wel 200Mbps mogelijk!

  • Hogere up- en downloadsnelheden
  • Meer bandbreedte = meer diensten
  • Tv snoept geen bandbreedte (je internet wordt niet langzamer door televisiegebruik)
  • Zappen gaat sneller
Glasvezel (Fiber)

Glasvezelnetwerken zijn stabiel en hebben een vrijwel oneindige bandbreedte. Daardoor is een internetsnelheid tot wel 1000Mbps mogelijk!

  • Super snel internetten
  • Eenvoudig zware bestanden uploaden en downloaden met dezelfde snelheid.
  • Stabiele verbinding, dus geen haperingen en storingen meer
  • Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten tegelijkertijd

Nog geen aansluiting van Fibety ?

Laat uw woning of zaak vandaag nog aansluiten op ons netwerk.
Vraag een offerte aan
Stap nu over op Fibety Alles-in-1